Rolstoeltoegankelijk

ONS-appartement is aangepast zodat het ook rolstoeltoegankelijk is. Uiteraard is iedere rolstoel anders en zullen ook de gewenste aanpassingen voor een ieder verschillend zijn. Wij hebben geprobeerd hierin een middenweg te vinden.
De auto kan niet naast het appartement geparkeerd worden! Vanaf de parkeerplaats (eigen terrein) is het ongeveer 50 meter lopen/rollen naar het appartement. Dit pad loopt langs de vijver en heeft een breedte van 150 cm.

Deuren:
De voordeur is 101 cm breed.

De deuren van de woonkamer naar de slaapkamer én van de slaapkamer naar de badkamer zijn schuifdeuren met een doorrijbreedte van 94 cm.
De slaapkamer heeft openslaande deuren met uitzicht op de tuin.

Slaapkamer:
In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed waarvan het linker bed een hoog-laagbed is. Het rechter bed kan wel versteld worden bij het hoofd- en voeteneind. U kunt zelf kiezen hoe u het bed opgemaakt wilt hebben: twee éénpersoonsdekbedden of een tweepersoonsdekbed.

Badkamer:
Douche:
De badkamer heeft een ruime douche. Wij beschikken over een verrijdbare douchestoel. De ruimte leent zich ook voor een douchbrancard. Deze hebben wij echter niet ter beschikking. Uiteraard kunnen wij deze voor u huren bij de thuiszorg.

Wastafels:
Er hangen twee rolstoelwastafels op een hoogte van 80 cm. Hier kunt u onder rijden en ze zijn aan de zijkanten vast te pakken. Aan de muur hangt boven iedere wastafel een spiegel vanaf de kraan tot op een hoogte van 2 meter.

Toilet:
ONS grote trots: de Geberit Aquaclean 8000 plus! Een toiletsysteem met maximaal comfort! Inclusief zachte douchstraal, warme lucht föhn en vele andere toepassingen!

De tegels op de vloer hebben de indicatie R11.

Doucherolstoel:
Wij beschikken over een doucherolstoel en een douchekrukje.

De keuken:
De keuken is niet rolstoeltoegankelijk aangepast.

Huisdieren:
Huisdieren, met een maximum van 2, zijn in overleg van harte welkom! Hulphonden natuurlijk helemaal (misschien kunnen ze die van ons nog wat leren)! Ons erf heeft geen omheining.

Tuin:
Vanaf de parkeerplaats tot aan  het appartement loopt een stenen pad van 150 cm breed. Deze loopt langs de vijver. Het pad heeft een aftakking richting de dierenweide. Bij het hek van de dierenweide stopt het stenen pad en begint een pad van kunststof honigraadmatten. Hierdoor is het ook mogelijk om bij de schapen en geiten in de wei te komen, zodat u misschien kunt helpen met voeren.

Onder de bomen staat een grote picknicktafel, hier kunt u heerlijk in van het avondzonnetje genieten en van de “boerderij-rust”.
Er lopen 2 katten los op het erf, maar die zijn zeer eenkennig.