ONS-appartement Dwingeloo

Welkom bij ONS-appartement Dwingeloo / Bed & Breakfast.

…..vakantie zonder drempels….

Even er tussen uit en genieten van Drenthe, dat kan bij ONS! U vindt ONS-appartement B&B tussen het Dwingelderveld en het Leggelderveld. Wij verwelkomen u graag voor een paar dagen welverdiende rust.

ONS-appartement Dwingeloo is een vrijstaand gastenverblijf op ons eigen terrein, naast de woonboerderij. U heeft hierdoor alle privacy. Het appartement is ingericht met lichte kleuren en voorzien van veel luxe waardoor dit vakantieappartement al snel een tijdelijk thuis wordt.

Op de begane grond vindt u de woonkamer met compleet ingerichte keuken, een ruime slaapkamer en twee badkamers. Op de eerste etage bevindt zich een tweepersoons slaapkamer. Vóór het appartement heeft u een terras met zitje met een fantastisch vrij uitzicht op het Drents landschap.

ONS-appartement Dwingeloo heeft op de begane grond nergens drempels, een hoog-laag bed en een aangepaste grote badkamer met ultra modern toilet (Aquaclean 8000+). Allemaal aanpassingen die nodig kunnen zijn om uw verblijf bij ons, óók in een rolstoel, zo aangenaam mogelijk te maken! Over het erf lopen speciaal aangelegde paden zodat u ook met uw rolstoel bij (en zelfs in) de dierenweide kunt komen. Heeft u tijdens uw verblijf meer aanpassingen nodig dan wij standaard bieden, neem dan vóóraf contact met ons op zodat wij dit via de thuiszorg kunnen verzorgen.

Maar ook als u niet afhankelijk bent van een rolstoel is dit een heerlijk appartement! De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, wandelen, golfen, paardrijden óf om in de tuin te zitten met een goed boek en even helemaal niets te doen!

Wat is er fijner dan je (hulp)hond mee te kunnen nemen op vakantie? Uw hond (max. 2) is van harte welkom. De enige eis die we aan ze stellen is dat ze ónze dieren met rust laten! Er lopen kippen en katten los op het erf en “boerderijdieren” in de wei. Ons erf/tuin heeft geen omheining!

Bij ONS hangt een AED. Die hopen we uiteraard nooit nodig te hebben, maar je weet het maar nooit. Toch een prettig idee!

Bedandbreakfast.nl beoordeelt ons met 5 tulpen!